flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Морщагіна перебуває з навчальним візитом в США

15 червня 2017, 14:30

     Розуміючи виклики, які постали перед Україною, зокрема щодо реформ у сфері судової влади та юстиції, з метою розбудови незалежної, прозорої та ефективної системи правосуддя, Одеський апеляційний господарських суд вже багато років співпрацює з Програмою реформування сектору юстиції «Нове правосуддя», які функціонує під егідою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

    Цього разу Програмою був розроблений унікальний навчальний візит, в межах якого голова суду Наталія Морщагіна разом з українськими колегами переймає досвід роботи правових інституцій США, кращої світової практики присудової медіації та діяльності громадських центрів правосуддя.

     З 10 по 18 червня 2017 року делегати від України відвідають Високий суд федерального округу Колумбія, Апеляційний суд США по округу Колумбія, Федеральний судовий центр, Ред Хок Громадського центру правосуддя та Гроун Хейтс Громадського центру медіації, та інші. Також, буде надана можливість ознайомитись зі структурою, управлінням та повноваженнями громадських центрів правосуддя.  

     За результатами навчальної поїздки українські правники візьмуть участь в розробці рекомендацій щодо подальшої роботи в сфері медіації, а також розглянуть шляхи імплементації досвіду США щодо альтернативного вирішення спорів в українських правових реаліях.

https://www.facebook.com/Oda.arbitr/posts/1951564448408211