flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося урочисте закриття благодійної виставки творчих робіт дітей з особливими потребами

06 червня 2017, 12:00

  В продовження святкування Міжнародного дня захисту дітей, в Одеському апеляційному господарському суді відбулося урочисте закриття благодійної виставки творчих робіт дітей з особливими потребами.
     Голова Одеського апеляційного господарського суду Наталья Морщагина та голова Всеукраїнської громадської організації «Правозахисна спілка інвалідів» Олександр Вознюк особисто привітали дітей та зазначили, що подібні заходи стали вже доброю традицією в рамках багаторічної співпраці з надання дітям допомоги.
На даному святі одночасно зібралися діти відразу з трьох спеціалізованих закладів: школа-інтернат №91, школа-інтернат №87 та Одеський дитячий будинок-інтернат, в яких перебувають діти з особливими потребами.
     Виставка творчих робіт дітей - це більш ніж 300 унікальних виробів та картин, які власноруч були створені дітьми з обмеженими можливостями. Впродовж виставки, яка тривала два місяці, усі охочі: співробітники суду та гості, мали змогу не лише отримати естетичне задоволення, а й придбати вподобані вироби ручної роботи, тим самим підтримати юних дарувань у їхніх творчих успіхах.
     Також, сьогодні у дітей була можливість ближче познайомитись з професією юриста, їм була проведена ознайомча екскурсія залами судових засідань, а після – інсценоване судове засідання, де діти виступили в якості суддів, прокурорів та адвокатів.
Кожний подібний захід, завдяки якому діти мають можливість розширити свій кругозір та проявити різні таланти є для них справжнім святом, на яке вони чекають та до якого старанно готуються.
     Наприкінці свята всі діти отримали на згадку про цікаву подорож до Одеського апеляційного господарського суду розвиваючі, розважальні та творчі подарунки, а також яскраві спогади та гарний настрій.