flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КРУГЛИЙ СТІЛ

07 грудня 2016, 17:02

8 грудня 2016 року на базі Одеського апеляційного господарського суду (пр-т. Шевченка, 29, Конференц-зала, 1й поверх) відбудеться круглий стіл на тему: «Актуальні питання застосування законодавства в сфері державної реєстрації», організований Одеським апеляційним господарським судом, за підтримки управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Одеській області та Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України.
Під час заходу планується обговорення в професійному середовищі питань, які виникають при здійсненні державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і потребують ефективних та сучасних методів вирішення.
До участі в круглому столі в якості доповідачів запрошені:
Завальнюк Ігор Вікторович- суддя-спікер Одеського окружного адміністративного суду
Іванський Андрій Йосипович- начальник управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Одеській області.
Лічман Леонід Григорович- голова Малиновського районного суду м. Одеси
До обговорення пропонуються такі питання:
- особливості розгляду адміністративних справ у сфері Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;
- актуальні проблеми у сфері державної реєстрації та діяльності комісій з розгляду скарг у даній сфері;
- рішення суду, як підстава реєстрації права власності на житло.
У заході прийматимуть участь судді Одеського апеляційного господарського суду та судів Одеського регіону, практикуючі юристи та адвокати, науковці, представники бізнес-спільноти та засобів масової інформації.
Початок заходу о 9:30 (реєстрація учасників з 9:00 до 9:30).
Підведення підсумків та заключне слово 11:5-12:00.