flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25 листопада 2016 року на базі Одеського апеляційного господарського відбудеться семінар з підвищення адвокатської кваліфікації

24 листопада 2016, 11:43

 25 листопада 2016 року на базі Одеського апеляційного господарського суду за ініціативою Ради адвокатів Одеської області Національної асоціації адвокатів України та підтримкою Комітету господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області  -

Відбудеться семінар з підвищення адвокатської кваліфікації

Місце проведення семінару: м.Одеса, проспект Шевченка, буд. 29 (конференц-зал суду)

Доповідачами на семінарі виступлять судді Одеського апеляційного господарського суду:

-         Туренко Валентина Борисівна, суддя першої судової палати   Одеського апеляційного господарського суду розкриє тему: «Судова практика визнання правочинів недійсними (зокрема, на прикладах з орендних та іпотечних правовідносин ). Проблемні питання визнання недійсними зобов’язань на майбутнє»

-         Гладишева Тетяна Яківна суддя другої судової палати   Одеського апеляційного господарського суду розкриє тему: «Судова практика застосування господарськими судами законодавства,яке регулює іпотеку як заставу нерухомого майна та майнових прав»

Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація адвокатів  на семінар є обов’язковою та здійснюється Радою адвокатів Одеської області. За відсутності попередньої реєстрації  організатори семінару не гарантують наявність вільного місця в залі проведення семінару.

Сертифікати з підвищення кваліфікації будуть видані адвокатам – учасникам семінару, які на день проведення семінару підтвердили свої данні в Єдиному реєстрі адвокатів України та не мають заборгованості зі сплати щорічних внесків.