flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося чергове засідання у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства “Одеський нафтопереробний завод.

19 жовтня 2016, 16:50

        19.10.2016 року, відбулося чергове засідання у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства  “Одеський нафтопереробний завод.

Справа розглядалася частково оновленою колегією. Новим суддею став Аленін О.Ю., замінивши свого колегу – Воронюка О.Л., який після останнього слухання по справі 05.10.2016 року, коли колегія суддів піддалася радикальній та протиправній атаці з боку «псевдоактивістів», й досі знаходиться на стаціонарному лікуванні з діагнозом гіпертонічний криз.

Внаслідок зміни складу судової колегії та необхідністю додаткового часу для ознайомлення з великими обсягом наданих в судовому засіданні документів, розгляд апеляційної скарги відкладено. Наступне судове засідання відбудеться 01.11.2016 року.

Незважаючи на те, що засідання 19.10.2016 року у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства  “Одеський нафтопереробний завод» пройшло без зривів, і навіть,з публічним вибаченням активістів за події 05.10.2016, коли колегію суддів було повністю облито хімічною рідиною, вже декілька годин потому, зазначені особи знову повернулися до приміщення суду.

Перед будівлею суду протестувальники побудували двометровий паркан з шин, розгорнули прапори та чергові агітаційні транспаранти.

Цього разу, «громадські активісти» відстоювали інтереси вже інших осіб у справі за позовом дочірнього підприємства «МАККЕНЛІ».

Вони висловлювали своє бачення вирішення справи, висунувши низку вимог. А також повідомили про намір встановити намети в приміщенні суду.

Подібні факти ще раз доводять високий рівень «правосвідомості» серед так званих громадських активістів та їх «невтомну роботу з відстоювання справедливості».