flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди 25-річчя господарської юрисдикції в Україні.

03 червня 2016, 14:51

            4 червня 2016 року в Україні відзначається 25-та річниця з дня утворення господарських(арбітражних) судів України. З цієї нагоди в Одеському апеляційному господарському суді відбулися урочисті збори суддівського корпусу та працівників апарату суду. Також було запрошено суддів Одеського апеляційного господарського суду у відставці.

       Голова суду привітала усіх присутніх з цією подією, нагадала, що напередодні в нашому суді пройшла науково-практична конференція на тему: «Виклик часу - вдосконалення господарської юрисдикції. Спеціалізація розгляду спорів - запорука якості судочинства» де представники бізнес-спільноти, науковці та юристи висловили свою думку про роль господарської юрисдикції в Україні.

            Традиційно збори розпочались з нагородження суддів та працівників апарату Одеського апеляційного господарського суду, чия професійна діяльність відзначена Подяками та Почесними грамотами Вищого господарського суду України, Державної судової адміністрації України, та Голови Одеського апеляційного господарського суду, також Подяками відзначено і суддів у відставці.