flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Регіональна виставка творчих робіт дітей з інвалідністю «Мій Всесвіт» в Одеському апеляційному господарському суді

03 червня 2016, 14:20

Найцінніше, що є в житті дорослих – це діти. Адже саме з ними пов’язані всі наші добрі справи і сподівання. Одеським апеляційним господарським судом спільно з Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» 03 червня 2016 року було організовано Регіональну виставку творчих робіт дітей з інвалідністю «Мій Всесвіт», приурочену до Дня Захисту дітей, який відзначається по всьому світу 1 червня.

В приміщенні їдальні Одеського апеляційного господарського суду  діти продемонстрували свої творчі здібності. Захід відкрила заступник Голови Одеського апеляційного господарського суду Галина Павлівна Разюк. Під час проведення заходу створилась дружня та приємна атмосфера. Працівники апарату Одеського апеляційного господарського суду були вражені талантом юних метців.

У виставці були представлені роботи дітей з інвалідністю віком від 6 до 18 років, частина з яких є сиротами, спеціальних навчально-виховних закладів для дітей з особливими потребами міста Одеси.

Творчі роботи виконані власноруч дітьми з інвалідністю вражали різноманітністю: картини, малюнки намальовані різними фарбами та різною технікою, картини вишиті муліне та бісером, стрічкою, роботи виконані з бісеру, дерева, металу, пластиліну, картону, глини, плетіння, прикраси, іграшки та інше.

    Дарувати радість та позитивні емоції дітям  вже стало традицією для працівників Одеського апеляційного господарського суду. Кожна дитина отримала теплі привітання, подарунки й солодощі.