flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одесу прибула делегація із Канади

25 травня 2016, 15:17
       Вчора до Одеси прибула канадська делегація. Цілий тиждень вони планують спілкуватися з юридичною спільнотою, представниками громадських організацій, ЗМІ , а також співробітниками обласної та міської адміністрацій тощо. 
З візитом вони завітали і до Одеського апеляційного господарського суду. Метою цього візиту стала зустріч з керівництвом суду в рамках реалізації Проекту підтримки судової реформи (SJRP) щодо ефективного сприяння незалежності і незаангажованості судів для відновлення довіри громадськості до судової системи.
Перед обговоренням голова суду Наталія Станіславівна  Морщагіна провела невеличку екскурсію адміністративною будівлею суду.
 
В обговоренні, яке проходило в конференц-залі суду приймали участь голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Станіславівна Морщагіна, заступники голови Володимир Іванович Жеков та Галина Павлівна Разюк і виконуючий обов’язки керівника апарату суду Сергій Дмитрович Юрьєв від канадської делегації:  Мері Моро - суддя королівської лави провінції Альберта, Памела Райдер-Лахі - виконавчий директор Верховного суду Ньюфаундленду і Лабрадору, Професор Пітер Соломон - експерт-академік з університету Торонто і Олег Шаков – директор міжнародних програм УПФСК також було запрошено суддів Одеського апеляційного господарського суду. 
Наталія Станіславівна наголосила на тому, що для подальшої співпраці неабияке значення має не лише ознайомлення з будівлею суду, а і особисте спілкування з  суддівським колективом.
Мері Монро поділилася своїм досвідом та розповіла як на практиці вона стикалася з проблемою недовіри, оскільки в умовах сьогодення, судова система в Україні підвержена несправедливій критиці. 
На завершення заходу, Наталія Станіславівна подякувала гостям та суддям за присутність, висловила надію на плідну співпрацю та підтримку.