flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Одеського апеляційного господарського суду прийняли участь у семінарі на тему: «Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю»

16 травня 2016, 12:40

        13 травня 2016 року у Конференц-залі готелю «ОК Одеса» за сприянням американського проекту «USAID» та громадського фонду «Право та Демократія» відбувся семінар для працівників апаратів судів м. Одеса та Одеської області на тему: «Покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю».

З вітальним словом звернулися керівник проекту «USAID» Девід Вон, директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України Валерій Левенець, голова правління Фонду «Право і Демократія», керівник проекту: «Розробка та впровадження навчальної програми для працівників судів щодо покращення рівня навиків спілкування та роботи з особами з особливими потребами» Андрій Бурий, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Володимир Куценко.

Метою даного заходу було покращення рівня спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю.

Тренерами виступили керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник, заступник керівника апарату Овідіопольського районного суду Одеської області Ірина Паламарчук, суддя Одеського окружного адміністративного суду Людмила Юхтенко.

Семінар проходив в режимі лекцій та рольових ігор. Обговорювали соціологічний портрет людини з інвалідністю, загальні поняття про людей з інвалідністю, правовий статус таких людей. Було показано відеоролики про людей з особливими можливостями, які склали дуже велике враження на присутніх.

На останок було підведено підсумки та вручено сертифікати про участь.

В семінарі взяли участь начальник відділу діловодства Одеського апеляційного господарського суду Іксар Олена Миколаївна, заступник начальника господарського відділу Одеського апеляційного господарського суду Шитова Анастасія Олександрівна та головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень Одеського апеляційного господарського суду Левченко Ганна Олександрівна.