flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді проведено День відкритих дверей.

25 квітня 2016, 17:53

 

         Одеський апеляційний господарський суд з метою підвищення рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти студентів Вищих навчальних закладів, набуття ними необхідного рівня правових знань, формування у учнів поваги до права 25 квітня 2016 року провів День відкритих дверей.

Серед відвідувачів суду були студенти Одеського національного університету імені І.І. Мечнікова та Національного Університету «Одеська юридична академія».

Програма проведення заходу  включала в себе екскурсію адміністративною будівлею суду, ознайомлення  з роботою відділів апарату, які забезпечують ефективне функціонування суду в цілому.

 Будучи зацікавленими у розширенні  своєї уяви про роль суду і його роботу, студенти відвідали відділ діловодства суду, відділ аналітичного забезпечення та узагальнення судової практики, архів суду, познайомились з роботою відділу організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень.

            У цей день студенти отримали багато корисної інформації про діяльність суду, яка в подальшому дозволить їм зробити свідомий та правильний вибір.