flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний господарський суд нагороджено в номінації "Відкритий суд-2017"!

29 вересня 2017, 17:11

29 вересня 2017 року у Києві відбулась конференція «День права знати: забезпечення доступу до публічної інформації». Захід організував офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини спільно з Офісом Ради Європи в Україні та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН).

Конференцію відкрили: Девід Голдберг – експерт Ради Європи, Валерія Лутковська – Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Олена Литвиненко – заступниця голови Офісу Ради Європи в Україні, Ван Нгуен – в.о. заступника директора Програми розвитку ООН в Україні.

У заході від Одеського апеляційного господарського суду прийняла участь керівник апарату - Ганна Павлевська.

В рамках конференції відбулось нагородження за результатами моніторингу та оцінки рівня забезпечення доступу до публічної інформації суб’єктами владних повноважень, складено рейтинги сайтів всіх судів України.

Одеський апеляційний господарський суд отримав спеціальну відзнаку за здобуте 2 місце серед судів апеляційної інстанції в номінації «ВІДКРИТИЙ СУД – 2017» за повноту, актуальність та доступність інформації на сайті суду.

Дана відзнака є особливо значущою для нас, адже ми наповнюємо сайт Одеського апеляційного господарського суду для повідомлення громадськості про особливо важливі та актуальні новини суду та судової системи в цілому.

Користь кожного здобутку полягає в тому, що він надає сил, мотивації, прагнення до нових звершень та підкорення вершин. Саме ці відчуття зараз переповнюють всіх, хто доклав зусиль для здобуття цієї відзнаки.

Сьогоднішній день став особливим та назавжди залишиться серед багатьох інших гарних спогадів!